• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
Pajisje Per Policine: Scientific Police
You are here: Home \ Pajisje Per Policine

Pajisje Per Policine Shkencore

 • R&T Group eshte furnizuesi kryesor ne Shqiperi per pajisje per policine shkendore, perfshire Live Scanner, Pajisje Portative, Sisteme Identifikimi te gjurmeve te gishtave dhe pellembeve, Sisteme Identifikimi Balistik, server, etj
Portfolio
 • Blerje Paisje Shkencore

  Blerje Paisje Shkencore

  R&T Group
 • Blerje Paisje Shkencore

  Blerje Paisje Shkencore

  R&T
 • Riparim i Skanerit te Kolipostes Tirane

  Riparim i Skanerit te Kolipostes Tirane

  R&T Group
 • Mirmbajtje Teknike Vjetore per Paisjet Live Skanera te transmetimit te Gjurmeve te gishtave ne Sistemin Afis

  Mirmbajtje Teknike Vjetore per Paisjet Live Skanera te transmetimit te Gjurmeve te gishtave ne Sistemin Afis

  R&T Group
 • Zgjerimi i kapaciteteve te sistemit te balistikes ARSENAL/Papillon

  Zgjerimi i kapaciteteve te sistemit te balistikes ARSENAL/Papillon

  R&T
 • Mirmbajtje teknike vjetore per paisjet Live Skanera te transmetimit te gjurmeve

  Mirmbajtje teknike vjetore per paisjet Live Skanera te transmetimit te gjurmeve

  R&T