• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
IT & Telekomunikacion
You are here: Home \ Projekte \ IT & Telekomunikacion

Sektori i IT dhe Telekomunikacionit i R&T Grup ofron:

• Ndërtim rrjetesh kabllore me fibra optike.
• Ndërtimin e tipeve të ndryshme rrjetesh si LAN, WAN, etj.
• Ofron për klientët teknologjitë më të mira të komunikimit, lidhje DSL, lidhje    me fibër optike, modem      personalë, multipleksera, etj.
• Furnizim dhe instalim të pajisjeve hardware të cilësisë së lartë; PC, Servera,  Printera, Fotokopjues
• Sisteme komunikimi
• Furnizim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të telekomunikacionit dhe pajisjeve
• Instalim rrjeti satelitor dhe rrjeti tokësor mikrovalësh
• Ndërtim kullash për antena dhe instalim antenash

Aviacion Civil

R&T Group ka një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e aviacionit civil. Në vitet e fundit ka mbyllur me sukses kontrata për furnizim, mirëmbajtje dhe support për pajisje dhe shërbime të ndryshme

Pajisje Shkencore

R&T Group eshte furnizuesi kryesor ne Shqiperi per pajisje per policine shkendore, perfshire Live Scanner, Pajisje Portative, Sisteme Identifikimi te gjurmeve te gishtave dhe pellembeve, Sisteme Identifikimi Balistik, server, etj

Procesi i Zgjedhjeve

R&T Group është një kompani e cila ka eksperienca të gjata dhe të suksesshme në procesin e Zgjedhjeve Vendore apo Parlamentare. Duke ofruar konsulencë, distribucion apo dhe në ndërtimin infrastrukturës kompjuterike.

IT Service Delivering.

Portfolio per sherbimet ne fushen IT
 • (English) Reconstruction of Security Scanner

  (English) Reconstruction of Security Scanner

  R&T
 • Mirmbajtje Teknike Vjetore per Paisjet Live Skanera te transmetimit te Gjurmeve te gishtave ne Sistemin Afis

  Mirmbajtje Teknike Vjetore per Paisjet Live Skanera te transmetimit te Gjurmeve te gishtave ne Sistemin Afis

  R&T Group
 • Blerja e PAPILLON Dipp-6p skaner biometrik dhe Software.

  Blerja e PAPILLON Dipp-6p skaner biometrik dhe Software.

  R&T
 • Implementimi i sistemit te vezhgimit per ruajtjen dhe sigurine fizike te HEC-ve dhe KESH sh.a .

  Implementimi i sistemit te vezhgimit per ruajtjen dhe sigurine fizike te HEC-ve dhe KESH sh.a .

  R&T
 • Ndertimi i Dhomes se Servereve dhe Rikonstruksioni i Rrjetit Kompjuterik te MPJ-SE

  Ndertimi i Dhomes se Servereve dhe Rikonstruksioni i Rrjetit Kompjuterik te MPJ-SE

  R&T
 • Sherbim te Linjave te Komunikimit te dedikuar per sistemin ALBSReP

  Sherbim te Linjave te Komunikimit te dedikuar per sistemin ALBSReP

  R&T Group