• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
Projekte Energjitike
You are here: Home \ Projekte \ Energji \ Projekte Energjitike
Projects related with Energy
 • Linja 35 kV

  Linja 35 kV

  R&T Group
 • Rikonstruksionin e kabinave te furnizimit te zonave Libohove dhe Valare,Gjirokaster

  Rikonstruksionin e kabinave te furnizimit te zonave Libohove dhe Valare,Gjirokaster

  R&T
 • Instalimi i matesave nje dhe tre fazore

  Instalimi i matesave nje dhe tre fazore

  R&T
 • Ndertim rrjeti TU me Kabell ABC

  Ndertim rrjeti TU me Kabell ABC

  R&T
 • Ndertimi i Linjes se transmetimit 110 kV Babice-Sarande

  Ndertimi i Linjes se transmetimit 110 kV Babice-Sarande

  R&T Group
 • Rikonstruksioni i linjes 110 kV Sharre-Rrashbull

  Rikonstruksioni i linjes 110 kV Sharre-Rrashbull

  R&T Group
 • Ndertim Linje 110 kV me Dy Qarqe Tirana 2-Selite

  Ndertim Linje 110 kV me Dy Qarqe Tirana 2-Selite

  R&T Group
 • Construction of Transmission Line 400 kV between Tirana and Podgorica

  Construction of Transmission Line 400 kV between Tirana and Podgorica

  R&T
 • Ndertim montim i linjes 20 KV Vlore

  Ndertim montim i linjes 20 KV Vlore

  R&T Group
 • Furnizimi, ndertimi dhe instalimi i lidhjes me fibra optike te Dispecerise Qendrore meN/st. 220/110/35/20 KV te Tiranes

  Furnizimi, ndertimi dhe instalimi i lidhjes me fibra optike te Dispecerise Qendrore meN/st. 220/110/35/20 KV te Tiranes

  R&T Group
 • Montimi i linjes 20KV te Elbasanit

  Montimi i linjes 20KV te Elbasanit

  R&T
 • Montimin e Bokseve Individuale dhe Kolektive ne rrethet Tirane, Durres, Shkoder, Diber, Mat, Kurbin, Lushnje, Fier, Berat, Skrapar

  Montimin e Bokseve Individuale dhe Kolektive ne rrethet Tirane, Durres, Shkoder, Diber, Mat, Kurbin, Lushnje, Fier, Berat, Skrapar

  R&T
 • Blerja dhe Instalimi i Pajisjeve Shkencore

  Blerja dhe Instalimi i Pajisjeve Shkencore

  R&T