• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
Proçesi Zgjedhjeve
You are here: Home \ Projekte \ Proçesi Zgjedhjeve

Processi i Zgjedhjeve

Kompania R&T sh.p.k eshte me shume eksperience ne procesin e zgjedhjeve. R&T sh.p.k. perdor tenologji leader dhe eshte eksperte ne menaxhimin e kapaciteteve teknike dhe njerezore ne proceset zgjedhore.

 • Zgjedhjet e vitit 2009
 • Zgjedhjet e vitit 2011
 • Zgjedhjet e vitit 2013
 • Zgjedhjet e vitit 2015

Elections belong to the people. It’s their decision.

Election processess
 • Sherbim per implementimin dhe menaxhimin e sistemit te vleresimit te fleteve te votimit ne VNV, transmetimi dhe publikimin e rezultateve

  Sherbim per implementimin dhe menaxhimin e sistemit te vleresimit te fleteve te votimit ne VNV, transmetimi dhe publikimin e rezultateve

  R&T
 • Kontrate me Komisionin Qendror te Zgjedhjeve per: Bashkine Diber

  Kontrate me Komisionin Qendror te Zgjedhjeve per: Bashkine Diber

  R&T
 • Kontrate me Komisionin Qendror te Zgjedhjeve per: Bashkine Kavaje

  Kontrate me Komisionin Qendror te Zgjedhjeve per: Bashkine Kavaje

  R&T