• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
Portfolio i Projekteve Te Ndertimeve
You are here: Home \ Projekte \ Ndërtim \ Portfolio i Projekteve Te Ndertimeve
Portfolio i Projekteve Te Ndertimeve
 • Restaurimi dhe rehabilitimi I fasadave ne zonen e mbrojtur te qytetit te Gjirokastres

  Restaurimi dhe rehabilitimi I fasadave ne zonen e mbrojtur te qytetit te Gjirokastres

  R&T
 • Riparimi dhe ndërtimi i infrastrukturës rrugore, belveder dhe plazh publik, Dhraleo, Bashkia e Himarës

  Riparimi dhe ndërtimi i infrastrukturës rrugore, belveder dhe plazh publik, Dhraleo, Bashkia e Himarës

  R&T
 • Rigjenerimi urban i zonës bregdetare në fshatrat Jale dhe Dhërmi, në Bashkinë e Himarës

  Rigjenerimi urban i zonës bregdetare në fshatrat Jale dhe Dhërmi, në Bashkinë e Himarës

  R&T
 • Rikualifikimi urban, restaurimi në fshatin Dhermi, Komuna e Himarës

  Rikualifikimi urban, restaurimi në fshatin Dhermi, Komuna e Himarës

  R&T
 • Ndërtimi i dy fiderave të rinj 20 kV, Fid. 4 dhe Fid. 10- N/Stacioni 110/20 kV Spitallë .

  Ndërtimi i dy fiderave të rinj 20 kV, Fid. 4 dhe Fid. 10- N/Stacioni 110/20 kV Spitallë .

  R&T
 • Fondin Shqiptar te Zhvillimit

  Fondin Shqiptar te Zhvillimit

  R&T
 • Ndertimi i nje Qendre Sociale multifunksionale ne sherbim te kategorive dhe grupmoshave te ndryshme te shoqerise

  Ndertimi i nje Qendre Sociale multifunksionale ne sherbim te kategorive dhe grupmoshave te ndryshme te shoqerise

  R&T Group
 • Qendra shendetesore nr. 4

  Qendra shendetesore nr. 4

  R&T Group
 • Construction of the Central Veterinary Laboratory

  Construction of the Central Veterinary Laboratory

  R&T
 • Ndërtimi Dhe Mobilimi Urban I Siperfaqeve Të Zonës 61/1

  Ndërtimi Dhe Mobilimi Urban I Siperfaqeve Të Zonës 61/1

  R&T Group
 • Instalimi dhe rikonstruksioni i dy godinave te rejave

  Instalimi dhe rikonstruksioni i dy godinave te rejave

  R&T
 • Construction of a residential complex of 4 villas in Drimadhe, Dhermi

  Construction of a residential complex of 4 villas in Drimadhe, Dhermi

  R&T
 • Construction of sea barriers -Kavaje Karpen

  Construction of sea barriers -Kavaje Karpen

  R&T
 • Rikonstruksion rruga Pedonale’ Zona Muze 13 Dhjetori’ Shkoder

  Rikonstruksion rruga Pedonale’ Zona Muze 13 Dhjetori’ Shkoder

  R&T Group
 • Ndertimi i Sistemit te Parkimit dhe Kompleksit te Sherbimeve Mbeshtetese te ANTA sh.a

  Ndertimi i Sistemit te Parkimit dhe Kompleksit te Sherbimeve Mbeshtetese te ANTA sh.a

  R&T Group
 • Construction of new chancellery building at Swiss Embassy

  Construction of new chancellery building at Swiss Embassy

  R&T
 • Ndertimi i 6 Vilave Private Tre-kateshe.

  Ndertimi i 6 Vilave Private Tre-kateshe.

  R&T
 • Construction of Rental Houses for Social Purposes

  Construction of Rental Houses for Social Purposes

  R&T
 • Rikonstruksioni i nderteses se Autoritetit

  Rikonstruksioni i nderteses se Autoritetit

  R&T
 • Ndërtimi i pikës së kalimit kufitar në Qafë-Botë,

  Ndërtimi i pikës së kalimit kufitar në Qafë-Botë,

  R&T
 • Construction and reconstruction at Academy of Police

  Construction and reconstruction at Academy of Police

  R&T
 • Construction of multifunctional building in Shkodra

  Construction of multifunctional building in Shkodra

  R&T
 • Rikonstruksionin e shkollave “Hasan Prishtina dhe “Ramazan Jarani”

  Rikonstruksionin e shkollave “Hasan Prishtina dhe “Ramazan Jarani”

  R&T Group
 • Krijimi i Qendres per Restaurimin e Monumenteve

  Krijimi i Qendres per Restaurimin e Monumenteve

  R&T
 • Construction of Fushe-Kruja Prison

  Construction of Fushe-Kruja Prison

  R&T
 • Construction of Vehicle Inspection facilities

  Construction of Vehicle Inspection facilities

  R&T
 • Construction of a residential complex

  Construction of a residential complex

  R&T Group
 • Ndertimi i Shkolles 8-vjecare Cerrik, Elbasan

  Ndertimi i Shkolles 8-vjecare Cerrik, Elbasan

  R&T Group
 • Ndërtimi i rrjetit të komunikimit C4 dhe ndërtimi i rrjetit kompjuterik ne Ministrin e Mbrojtjes.

  Ndërtimi i rrjetit të komunikimit C4 dhe ndërtimi i rrjetit kompjuterik ne Ministrin e Mbrojtjes.

  R&T
 • Ngritja e Studios TV Shkoder

  Ngritja e Studios TV Shkoder

  R&T
 • Ngritja e Studios TV ne Shkoder

  Ngritja e Studios TV ne Shkoder

  R&T