• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
  • 355-(0)-4 2274 778
  • info@rt-grp.com
Lajmerime
19 May 2017 - 9:28, by , in Energji, Evente, Lajmerime, Comments off
R&T furnizoi me energji elektrike nëpërmjet paneleve diellore të gjithë pilotët dhe sportdashësit nga pika e nisjes në Shashicë, Vlorë. Telefonat, laptopët, ndriçimi dhe muzika nuk u shuan asnjë çast për të përjetuar pamjet dhe emocionet gjatë kampionatit të parashutizmit ” 9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017 “

14 May 2016 - 13:08, by , in Ndertim, Lajmerime, Restaurim, Comments off
27 March 2016 - 14:01, by , in Lajmerime, Comments off
R&T Group në bashkpunim me EDS-Foundation  ofrojne mbështetje për Tirana Code
27 March 2016 - 13:57, by , in Lajmerime, Comments off
R&T Group në bashkpunim me EDS-Foundation  ofrojne mbështetje për Cross Country Marathon
13 January 2016 - 12:51, by , in Sponsorizim, Comments off
EDS Foundation EDS Foundation was established on February 17th 2004 pursuant to Law “For the non-profit organizations” promulgated by the parliament. This foundation was created within R&T, it is financially supported by it as well as from other national and international partners. The aim of EDS Foundation is to organize and support national and local...
7 January 2016 - 12:16, by , in Restaurim, Comments off
Lighting Castle Walls Investor : Albanian Development fund. The following castles are subject of the project : Kruja Berati Elbasan Gjirokastra Kanina Lezha Shkodra
30 December 2015 - 11:48, by , in Sponsorizim, Comments off
R&T sponsored Prof.Dr Agim Tershana’s Book : ” Vendburimet e mineraleve te dobishme jometalore dhe kerkimi i tyre” R&T has sponsored Prof.Dr Agim Tershana’s Book : ” Vendburimet  e mineraleve te dobishme jometalore dhe kerkimi i tyre”. This book is a republished version of the original. The book is available in the following book stores...
20 December 2015 - 13:49, by , in Energji, Comments off
Replacement of the conductor for protection from atmospheric shocks with OPGW to the Line 220 kV Fierze – Kosovo Border

13 December 2015 - 23:05, by , in IT & Telekomunikacion, Comments off
R&T sh.p.k. have singed a contract with Albcontrol sh.a for “Service for maintenance and improvement of Optical Fibres”
3 January 2015 - 22:27, by , in IT & Telekomunikacion, Comments off
R&T sh.p.k. has signed a contract with Albcontrol sh.a for “Purchasing of equipment for monitoring operational system”.