• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
  • 355-(0)-4 2274 778
  • info@rt-grp.com
Category: Lajmerime
You are here: Home \ Lajmerime
19 May 2017 - 9:28, by , in Energji, Evente, Lajmerime, Comments off
R&T furnizoi me energji elektrike nëpërmjet paneleve diellore të gjithë pilotët dhe sportdashësit nga pika e nisjes në Shashicë, Vlorë. Telefonat, laptopët, ndriçimi dhe muzika nuk u shuan asnjë çast për të përjetuar pamjet dhe emocionet gjatë kampionatit të parashutizmit ” 9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017 “

14 May 2016 - 13:08, by , in Ndertim, Lajmerime, Restaurim, Comments off
27 March 2016 - 14:01, by , in Lajmerime, Comments off
R&T Group në bashkpunim me EDS-Foundation  ofrojne mbështetje për Tirana Code
27 March 2016 - 13:57, by , in Lajmerime, Comments off
R&T Group në bashkpunim me EDS-Foundation  ofrojne mbështetje për Cross Country Marathon

Language: