• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
  • 355-(0)-4 2274 778
  • info@rt-grp.com
Category: Energji
You are here: Home \ Energji
19 May 2017 - 9:28, by , in Energji, Evente, Lajmerime, Comments off
R&T furnizoi me energji elektrike nëpërmjet paneleve diellore të gjithë pilotët dhe sportdashësit nga pika e nisjes në Shashicë, Vlorë. Telefonat, laptopët, ndriçimi dhe muzika nuk u shuan asnjë çast për të përjetuar pamjet dhe emocionet gjatë kampionatit të parashutizmit ” 9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017 “

20 December 2015 - 13:49, by , in Energji, Comments off
Replacement of the conductor for protection from atmospheric shocks with OPGW to the Line 220 kV Fierze – Kosovo Border

Language: