• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
  • 355-(0)-4 2274 778
  • info@rt-grp.com
Author: ardit
You are here: Home \ ardit
19 May 2017 - 9:28, by , in Energji, Evente, Lajmerime, Comments off
R&T furnizoi me energji elektrike nëpërmjet paneleve diellore të gjithë pilotët dhe sportdashësit nga pika e nisjes në Shashicë, Vlorë. Telefonat, laptopët, ndriçimi dhe muzika nuk u shuan asnjë çast për të përjetuar pamjet dhe emocionet gjatë kampionatit të parashutizmit ” 9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017 “

15 December 2008 - 15:36, by , in Ndertim, Comments off
Constructions and Reconstructions at Schools “H. Prishtina” and “R. Jarani” in Tirana Contracting Authority: – PIU of Tirana City Hall Duration: – February, 2007 – March, 2008 View of the school “Hasan Prishtina”

Language: