• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
  • 355-(0)-4 2274 778
  • info@rt-grp.com
Kampionati i 9-të Botëror i parashutizmit, disiplina preçizion. Shqiperi 2017
You are here: Home \ Energji \ Kampionati i 9-të Botëror i parashutizmit, disiplina preçizion. Shqiperi 2017
19 May 2017 - 9:28, by , in Energji, Evente, Lajmerime, Comments off

R&T furnizoi me energji elektrike nëpërmjet paneleve diellore të gjithë pilotët dhe sportdashësit nga pika e nisjes në Shashicë, Vlorë. Telefonat, laptopët, ndriçimi dhe muzika nuk u shuan asnjë çast për të përjetuar pamjet dhe emocionet gjatë kampionatit të parashutizmit ” 9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017 “


About author:

Language: