• Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10,1001 Tirana
 • 355-(0)-4 2274 778
 • info@rt-grp.com
Rreth R&T Group

R&T Group është themeluar në vitin 1995 ka ofruar shërbime në  Inxhinierike, Telekomunikacion, Energji, Shpërndarjes, Transportit, Menaxhimit të Shërbimeve, Zhvillimin e Infrastrukturës si dhe Konsultime / Manaxhime për një gamë të gjërë të  klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.

 • Ne kemi një staf të specializur
 • Ne operojme në Shqipëri dhe Kosovë
 • Ne zhvillojme projekte komplekse
 • Ne kemi stabilitet financiar
 • Ne i kushtojmë rëndësi detajeve dhe japim rëndësi për produkte sa më cilesore
Our Services
R&T Distribucion, është sektori më i vjetër në shoqërinë R&T Group, i cili fillesat e tij i ka në vitin 1998 me tregtimin e pajisjeve elektronike. Viti 2001 shënon një nga kulmet e këtij sektori ku nis edhe partneriteti me shoqërinë Vodafone, lider botëror i telefonisë celulare.
Ndërtim
Sot suksesi bazohet mbi zgjidhjet komplete që ndërthurin aspektet teknike dhe ekonomike, mbi sistemet dhe rrjetet, mbi kushtet e ndryshme që duhen marrë në konsideratë.Sektori i ndërtimit pranë R&T Group ofron standartet më të larta sipas çertifikimeve ISO
Konsulencë
Stafi ynë i specializuar ofron nivel të lartë ekspertize në planifikim, strategji, politika dhe drejtime biznesi.Sektori i konsulencës pranë R&T group ofron në bazë të studimeve dhe testeve te zhvilluara nga stafi i R&T në kushte reale të zhvillimeve biznesit.
IT & Telekomunikacion
Përsa i përket aktivitetit të R&T Grup në IT & Telekomunikacion, ne kemi eksperiencë të konsiderueshme teknike për të dhënë asistencë të plotë në të gjitha shërbimet dhe trajnimet për klientët.
Restaurime
R&T Group eshte kompani e licensuar nga Ministria e Kultures per punime restaurimi ne monumentet e arkitektures, ne restaurimin e monumenteve te trashegimise se Arkitektures
Aviacion Civil
R&T Group ka një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e aviacionit civil. Në vitet e fundit ka mbyllur me sukses kontrata për furnizim, mirëmbajtje dhe support për pajisje dhe shërbime të ndryshme.
something4_jeshilene mesfin
Scientific Police
R&T Group është furnizuesi kryesor ne shqiperi per paisje mjeko-ligjore përfshire “Live Scaners”, identifikues për shenjat e gishtërinjve ,Sistemeve Balistike etj
Elections

R&T sh.p.k. Company is an experienced company in election process. Giving consults and offering hardware & software solutions

Punimet më të fundit!
R&T Group operon konform standarteve ISO për të garantuar Cilesi dhe siguri për shërbimet që ofron. Të gjithë punojësit e R&T Group janë të çertifikuar si ‘Quality Officers’
 • Restoration and reconstruction of Albafilm sh.a

  Restoration and reconstruction of Albafilm sh.a

  R&T
 • Punime ne Hidrovorin e Velipojes

  Punime ne Hidrovorin e Velipojes

  R&T Group
 • Ndertim i pikes se kontrollit

  Ndertim i pikes se kontrollit

  R&T Group
Standartet mbi të cilat vepron R&T Group
R&T Group operon konform standarteve ISO si Quality Management System, Environmental Management System, Information Security Management System and Occupational Health and Safety Management System.

iso9001

Quality Management System

iso14001

Environmental Management System

12391114_1093637063994024_3802680101709726113_n

 Information Security Management System

iso18001

Ocupational Health and Safety Management System

39001

Road traffic safety

integrated-management-system-pas-99

Integrated Management Systems

Work Local, Think Global